ЕЛЕК СГ СИМПЛИ САВАГЕ ТЕРМО

Шифра: 7561
  • 3 990 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Simply Savage Thermo Vest

Nice, new quilt design

 

• Nylon/polyester melange taffeta shell fabric
• 220gsm down like filling for extra warmth
• Two zipped front pockets
• Elasticated hem

Препорачуваме