ДРЖАЧ ЗА ТРСКА ПЛ ДЕЛУКС 2ком

Шифра: 2739     Алтернативна шифра: 2739
  • 395 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


DELUXE BUTT KLINGER ROD REST

• Spring loaded butt rest
• Aluminum thread


Препорачуваме