ГОТОВ ПРЕДВЕЗ ДАМ КЛАСИК РИГ

ГОТОВ ПРЕДВЕЗ ДАМ КЛАСИК РИГ

Шифра: 9343     Алтернативна шифра: 9343
  • 140 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TACTIX RIG CLASSIC

DAT039

Simple, no nonsense standard bottom bait rig. Can be used with any type of bottom bait.

Препорачуваме