ФОКС ИГЛА ЗЕЛЕНА

FOXШифра: 8313

Цена:
240 ден

Опис

EDGES™ MICRO NEEDLES

PRODUCT OVERVIEW

FINE NEEDLE
The Fine Needle is perfect for small boilies and particle baits.

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи