КЛИП ЗА ШИШЕ И КЕПЧЕ

Savage GearШифра: 7461

Цена:
190 ден

Опис

BOTTLE AND NET CLIP

• Strong ABS quick clip
• Length: 14.5cm
• Weight: 20g

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи