КУТИЈА СГ ЛУРЕ

Savage GearШифра: 5628 MPN: 5628

Size: 1-138x77x31mm
Цена:
190 ден

Опис

LURE BOXES

Quality Lure boxes, Shatterproof “softlure” safe, Smoke colour UV protective material.

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи