КАШИКА Р.Т СЕТ

Ron ThompsonШифра: 7580

Цена:
340 ден

Опис

TROUT PACK

• Lure kit for Trout and Perch
• Five catching colors
• Lure box included

58227 Mixed 5-9g Mixed

Можеби ќе ви се допадне

Скоро видени производи