КЛИП ЗА ШИШЕ И КЕПЧЕ

КЛИП ЗА ШИШЕ И КЕПЧЕ

Шифра: 7461     Алтернативна шифра: 7461

Savage Gear

  • 190 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


BOTTLE AND NET CLIP

• Strong ABS quick clip
• Length: 14.5cm
• Weight: 20g


Препорачуваме