КУТИЈА ИМАКС

КУТИЈА ИМАКС

Шифра: 3908     Алтернативна шифра: 3908

IMAX

  • 730 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TACKLE BOXES

• Durable Tackle boxes
• Perfect for hooks, bait elastic etc.
• Durable hinges and clasp

34х23х6cm


Препорачуваме