КУТИЈА ЗА ПРИБОР ПЛ ХЛ 1+4 БОКС СИСТЕМ

Шифра: 2496     Алтернативна шифра: 2496

Prologic

  • 1 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TACKLE ORGANIZER

• Super tough nylon construction
• Ultra safe flip-lock closure
• 4 bits box and 2 rig wallet supplied with XL version
• 4 bits box supplied with S version
• Can accommodate perfectly all the Last Meter aceessories

23.5cm x 20cm x 6cm 4+1


Препорачуваме