КЕПЧЕ СИЕРА

КЕПЧЕ СИЕРА

Шифра: 3040     Алтернативна шифра: 3040

Scierra

  • 672 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 288 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


C&R NET

• Size 40x32x40cm deep
• Shake and dry mesh
• 55cm quality elastic cord, w/carbine lock
• Full welsh cork handles

30x40x40 Deep


Препорачуваме