КЕПЧЕ СИЕРА Л (38х50см)

КЕПЧЕ СИЕРА Л (38х50см)

Шифра: 2743     Алтернативна шифра: 2743

Scierra

  • 1 050 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TROUT NET

• Shake and dry mesh
• Ergonomic non-slip handle


Препорачуваме