КАШИКА Р.Т СЕТ

КАШИКА Р.Т СЕТ

Шифра: 7541     Алтернативна шифра: 7541

Ron Thompson

  • 380 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SEATROUT PACK

• Lure Kit for seatrout and costal fishing
• Five well tested color combinations
• UV-Strike points
• Lure box included"

58228 7-9CM 12G MIXED 5 -
58229 9CM 16G MIXED 5 -
58230 9-10CM 24G MIXED 5


Препорачуваме