ВОБЛЕР СГ БАРАКУДА 23ГР

Шифра: 6727     Алтернативна шифра: 6727

Savage Gear

  • 480 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SURF WALKER 155MM 23G SINKING

Препорачуваме