SOFT FLUOROCARBON 35M 0.39MM 9.4KG 21LBS CLEAR

SOFT FLUOROCARBON 35M 0.39MM 9.4KG 21LBS CLEAR

Шифра:     Алтернативна шифра:
  • 0 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.Препорачуваме