ЧУВАРКА ПЛ КАРП (100х70см) Л

ЧУВАРКА ПЛ КАРП (100х70см) Л

Шифра: 3298
  • 420 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


NEW GREEN L CARP SACK

• Silky soft fish friendly material
• Soft safe breath mesh corners
• High-vis poly ball string


Препорачуваме