ЧУВАРКА ОКУМА 3М

ЧУВАРКА ОКУМА 3М

Шифра: 5321
  • 2 220 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


3M SQUARE KEEP NET

• Alu frames
• Easy lift handles in tube
• Peg out options

Match Carbonite 3m Micro Mesh - 50x40cm


Препорачуваме