ФОКС 50ЛБС СЕТ

ФОКС 50ЛБС СЕТ

Шифра: 8339     Алтернативна шифра: 8339
  • 320 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


EDGES™ 50LB CAMO LEADCORE KWIK CHANGE LEADERS

PRODUCT OVERVIEW

  • Tied using Edges 50lb Camo Leadcore
  • 3 x 75cm lengths
  • Supplied with a size 7 Kwik Change Swivel and 3 Micro Anti-Tangle sleeves

Препорачуваме