ТРСКА СГ МПП2 ТРАВЕЛ

Шифра: 6247
  • 4 450 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


MULTI PURPOSE PREDATOR2 TRAVEL

 

Length

Casting Weight

Sections

Transport Length

Weight

243cm

40-80g

4sec


66g

 


Препорачуваме