ТРСКА Р.Т ТЕЛЕ ПОЛ

ТРСКА Р.Т ТЕЛЕ ПОЛ

Шифра: 5487
  • 600 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


RON THOMPSON COOL TECH TELEPOLE 400 W/FLOAT

 

Length

Sections

Transport Length

Weight

400cm 4 116cm 210g
500cm 5 116cm 338g

Препорачуваме