ТРСКА Р.Т ТЕЛЕСУРФ

ТРСКА Р.Т ТЕЛЕСУРФ

Шифра: 5359
  • 1 300 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


R.T. STRATO TELESURF

• Composite, fast progressive blank
• Salt water proof components

 

Length

Casting Weight

Sections

Transport Length

Weight

360cm 100-200g 4 126cm 375g
390cm 100-200g 4 126cm 396g
420cm 100-200g 4 133cm 467g

 


Препорачуваме