ТРСКА Р.Т СУРФ 4.5М 100-250ГР 3СЕК

ТРСКА Р.Т СУРФ 4.5М 100-250ГР 3СЕК

Шифра: 6667
  • 1 950 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


REFINED SURF
• Ultra slim blanks
• Fast action composite rods
• Hard EVA
• Quality reel seat with cushion insert
• SIC guides

Препорачуваме