ТРСКА Р.Т АЈС ПРО

ТРСКА Р.Т АЈС ПРО

Шифра: 3410
  • 390 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


R.T. ICE PRO

• Slim composite blank
• 45cm soft action
• EVA handle
• Sliding lock reel seat

Length Casting Weight Sections Transport Length Weight
45cm Soft 1sec 45cm 27g

Препорачуваме