ТРСКА ДАМ КОМБО ФАЈТЕР ПРО ТЕЛЕ

ТРСКА ДАМ КОМБО ФАЈТЕР ПРО ТЕЛЕ

Шифра: 9103     Алтернативна шифра: 9103
  • 2 450 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


DAM® FIGHTER PRO COMBO T-SPIN

57003 FIGHTER PRO COMBO T-SPIN 210 10/30 48CM 6 10-30G 134G 4+1 20FD/2+1BB 0.25MM


Препорачуваме