ТОРБА Р.Т КАМО

Шифра: 7265
  • 1 890 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CARRY BAG M

  • • Large Zipped main compartment
  • • One zipped, front pocket
  • • Lure box included (27,5x18x4,5cm)
  • • Easy grip neoprene carry handle"

Carry Bag M 40x20x29cm


Препорачуваме