ТОРБА ПЛ ЦДХ М (22х8х16см)

ТОРБА ПЛ ЦДХ М (22х8х16см)

Шифра: 6542
  • 780 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CDX ACCESSORY POUCH

• Fully padded
• 10mm HD zipper
• MCP camo fabric 600D rip stop fabric
• Multiple uses
• Reinforced webbing.


Препорачуваме