ТОРБА ПЛ КРУЗАДЕ (43х27х25см)

ТОРБА ПЛ КРУЗАДЕ (43х27х25см)

Шифра: 3257
  • 2 380 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CRUZADE CARRYALL BAG S

• Waterproof bottom
• 4 outer pockets
• 10mm heavy duty zipper
• Can accommodate our Cruzade Tackle box and rig wallet


Препорачуваме