ТОРБА ПЛ КРУЗАДЕ

ТОРБА ПЛ КРУЗАДЕ

Шифра: 8156
  • 580 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CRUZADE MP POUCH

• Multi Purpose bag
• Designed to perfectly fit our carryall bag
• Reinforced webbing
• 10mm heavy duty zipper
• Two sizes available

17cm x 18cm x 15cm


Препорачуваме