ТОРБА ЗА МАШИНКА ПЛ (22х17х10см)

Шифра: 2480
  • 298 ден
    Unit price per 
  • Заштеди 127 ден
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


CRUZADE REEL POUCH

• Padded for optimal protection of your reels
• Complements for the Cruzade Rod Quiver
• Elasticated closure


Препорачуваме