ТЕРМОМЕТАР СИЕРА

ТЕРМОМЕТАР СИЕРА

Шифра: 6741
  • 590 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


KAITUM POCKET THERMOMETER

• Machine cut, durable aluminum body
• -10 to +40 degrees
• Pocket clip on and top turn attachment


Препорачуваме