СНЕЈК ЛИД Р.Т 20ГР

СНЕЈК ЛИД Р.Т 20ГР

Шифра: 5618     Алтернативна шифра: 5618
  • 190 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SNAKE SINKERS

Soft Snake leads for bottom fishing after species such as Pike, Zander and Salmon.


Препорачуваме