СИЛИКОНЦИ СГ САНДЕЛ КОМПЛЕТ

СИЛИКОНЦИ СГ САНДЕЛ КОМПЛЕТ

Шифра: 4667
  • 1 350 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


SANDEEL KIT

• 10 x Sandeel Paddle Tail M 10 cm
• 10 x Sandeel Slug M 11 cm
• 3 x Sandeel Jighead #3/0 - 16g
• 2 x Sandeel Jighead

BOX INCLUDED


Препорачуваме