РОД ПОД Р.Т ЛУКС

РОД ПОД Р.Т ЛУКС

Шифра: 5322
  • 3 200 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


ROD POD LUX

• 3 and 4 rod model (4-rod adjustable legs)
• High grade aluminium pod
• Triangle main frame adjustable
• Includes carry bag
• Buzzer bar 51cm wide


Препорачуваме