РЕЗЕРВНА ШПУЛНА ЗА 8К

РЕЗЕРВНА ШПУЛНА ЗА 8К

Шифра: 4590
  • 1 150 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Spare Aluminum Shallow Spool

Aлуминиумска резервна шпулна за моделите 8к и 8к-SURF.

Kaпацитет 300м/0,30мм


Препорачуваме