НОЖИЦИ ПЛ КОМПАКТ

НОЖИЦИ ПЛ КОМПАКТ

Шифра: 6196     Алтернативна шифра: 6196
  • 430 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


COMPACT SCISSORS

• Very precise braid/ mono scissors
• Fine tune your rigs
• Perfect for all mono and braided material


Препорачуваме