МАШИНКА Р.Т ПИКЕ ПРО 0.40ММ

МАШИНКА Р.Т ПИКЕ ПРО 0.40ММ

Шифра: 5697     Алтернативна шифра: 5697
  • 1 790 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


• 1 ball bearing
• Low profile graphite reel
• Loaded with 0.40mm clear line

Препорачуваме