МАШИНКА ДАМ КВИК 2 СЛС

Шифра: 9062
 • 3 050 ден
  Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


2 SLS

 • 5+1 Steel ball bearings
 • CNC handle
 • Worm shaft oscillation
 • Double anodized spool
 • Graphite body and rotor
 • Steel main shaft
 • Fixed gear construction

  Препорачуваме