МАШИНКА ДАМ КВИК 2 МЕТОД ФИДЕР

Шифра: 9083
  • 2 300 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


QUICK 2 4000 FD METHOD

• 5+1 Steel ball bearings
• CNC handle
• Ultra shallow spool
• Double anodized spool
• Graphite body and rotor
• Steel main shaft
• Fixed gear construction

      Препорачуваме