КУТИЈА ЗА ПРИБОР ПЛ ХЛ 1+6 БОКС СИСТЕМ

Шифра: 3390
  • 2 950 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


TACKLE ORGANIZER

• Super tough nylon construction
• Ultra safe flip-lock closure
• 4 bits box and 2 rig wallet supplied with XL version
• 4 bits box supplied with S version
• Can accommodate perfectly all the Last Meter aceessories

36.5cm x 29cm x 6cm


Препорачуваме