КРЕВЕТ ПЛ ИНСПИРЕ ЛИТЕ ПРО

Шифра: 8851     Алтернативна шифра: 8851
  • 15 290 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


INSPIRE LITE-PRO

DESCRIPTION

INSPIRE LITE-PRO 6 LEG BEDCHAIR
• Flat profile
• Fold-flat, double hinge design
• MCP breathable fabric
• Air-Tex breathable centres
• Adjustable legs
• Swivel mud feet
• Seat height: 35-50cm


Препорачуваме