КОНЕЦ Р.Т ХИПЕР ЗЕЛЕН

Шифра: 7594     Алтернативна шифра: 7594
  • 220 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HYPER 4OZ NYLON SPOOLS

• Quality monofilament line
• Suitable for fresh and saltwater fishing
• High abrasion strength
• High knot strength


Препорачуваме