КЕПЧЕ СГ ПРОФИНЕСЕ 40х50х50см

КЕПЧЕ СГ ПРОФИНЕСЕ 40х50х50см

Шифра: 3898     Алтернативна шифра: 3898
  • 990 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


PRO FINEZZE RUBBER MESH

Super light landing net, with a floating frame! Deep Large rubber mesh net bag – designed for lure fishing and fish care – great for Catch and Release

• Deep Large rubber mesh net bag
• Floating Frame and Handle
• Easy clip on cord for wading
• Great for lure fishing and C&R
• Transport dimention: 89x48x3,5cm


Препорачуваме