КЕПЧЕ ПЛ ФИРЕСТАРТЕР НЕТ 42

Шифра: 4492
  • 2 290 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


FIRESTARTER LANDING NET

Top fish protection and durability, composite carbon handle and net arms.

• Solid composite carbon handle
• Metallic spread block
• Fish friendly mesh
• 180cm non-slip handle


Препорачуваме