КЕПЧЕ ОКУМА МАТЧ 6ММ

КЕПЧЕ ОКУМА МАТЧ 6ММ

Шифра: 4582
  • 280 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


OKUMA MATCH PAN NET

• Durable construction
• 18 and 20’’ available
• 6mm mesh
• Euro display hanger

18“ 45x35x30cm


Препорачуваме