КАШИКА Р.Т ХЕРИНГ 7.7СМ 28ГР

Шифра: 7285     Алтернативна шифра: 7285
  • 120 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


HERRING NL

  • • Non-lead Lures
  • • Erratic motion pattern
  • • Long Casting
  • • Holographic finish
  • • Strong UV colors
  • • Perma steel finish on hooks"

Препорачуваме