КАШИКА Р.Т ФАТ ХЕРИНГ 8СМ 40ГР

КАШИКА Р.Т ФАТ ХЕРИНГ 8СМ 40ГР

Шифра: 7278
  • 120 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


FAT HERRING

• Long Casting lure
• Erratic motion pattern
• Holographic finish
• Strong UV colors
• Perma steel finish on hooks


Препорачуваме