КАШИКА Р.Т ФАТ ХЕРИНГ 7СМ 28ГР

Шифра: 7276     Алтернативна шифра: 7276
  • 100 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


FAT HERRING

  • • Long Casting lure
  • • Erratic motion pattern
  • • Holographic finish
  • • Strong UV colors
  • • Perma steel finish on hooks"

Препорачуваме