КАРП СИСТЕМ РАКЕТА ХПЛОДЕ

КАРП СИСТЕМ РАКЕТА ХПЛОДЕ

Шифра: 7409
  • 450 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Xplode Rocket

Težina: 93gr
Dimenzije: 180mm x 50mm


Препорачуваме