КАРП СИСТЕМ РАКЕТА ДОТ СПОД

КАРП СИСТЕМ РАКЕТА ДОТ СПОД

Шифра: 1841
  • 850 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


DOT Spod Rocket

Težina: 60gr
Dimenzije: 203mm x 80mm


Препорачуваме