КАНТА КАРП СИСТЕМ ЗЕЛЕНА

КАНТА КАРП СИСТЕМ ЗЕЛЕНА

Шифра: 3113
  • 250 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


BK - Bucket 12l

 280mm x 190mm x 250mm


Препорачуваме